loading...
مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...
Admin بازدید : 294 شنبه 27 بهمن 1397 نظرات (0)
روش های از بین بردن تاتو

اغلب خانم هایی که بدنبال تاتو می روند، خواستار پاک کردن آن هستند‎

 

تاتو زیبایی‌های خاص خودش را دارد، ولی همین زیبایی می‌تواند خیلی زود برایمان یکنواخت شود و بخواهیم آن را از بین ببریم، آیاراهی هست که بتوانیم رد تاتو‌ها را از پوستمان پاک کنیم؟ در این مطلب می‌توانید جواب سؤالات خود را پیدا کنید.

  

چرا برخی از افراد از تاتو کردن پشیمان می شوند؟ 

اغلب خانم هایی که بدنبال تاتو می روند، خواستار پاک کردن آن هستند و شایع ترین علت آن پشیمان شدن آنهاست. حتی مشاهده شده 70درصد این افراد یک ساعت پس از خالکوبی از این عمل پشیمان می شوند. علت عمده دیگر عدم قرینگی خط چشم یا ابرو و یا عدم تطابق آن با طرح ایده آل بیمار است. در بعضی افراد به دنبال واکنش حساسیت رنگ تاتو لازم می شود که آن را از پوست خارج کرد.

 

تاتو را چطور پاک کنیم؟

ممکن است بعد از انجام تاتو یا هاشور ابرو بخواهید آنرا کاملا پاک کنید برای پاک کردن تاتو و هاشور ابرو روش های مختلفی وجود دارد:

 

پاک کردن تاتو 

 

1- تاتوی همرنگ پوست :

در این روش، روی تاتو یا هاشور ابرو قبلی یک تاتو جدید با رنگ پوست شما زده می شود که باعث می شود تاتو کمرنگ تر دیده شود البته این روش می تواند فقط 60% تاتو یا هاشور ابرو را پاک کند و جای تاتو معمولا باقی می ماند .

 

این روش بیشتر برای اصلاح تاتو قدیمی ابرو استفاده می شود مثلا قبلا تاتو ابرو انجام داده باشید و بخواهید الان مدل و رنگ تاتو ابرو رو عوض کنید این روش می تواند برای شما مناسب باشد.

 

روش های از بین بردن تاتو

راه حل نهایی پاک کردن تاتو در هر جای بدن استفاده از لیزر میباشد‎

 

2-تاتو ریموور:

تاتو ریموور یا همان حل کردن و خارج کردن رنگ بوسیله نوعی اسید یا ماده شیمیایی است که اظهار میدارند رنگ تاتو را حل و خارج میسازد البته این روش کمی زمانبر است و ممکن است تاتو به طور کامل پاک نشود و همینطور باعث شود که پاک کردن تاتو از روش های دیگر هم غیر ممکن یا سخت شود .(استفاده از این روش را توصیه نمی کنیم)

 

3-روش های سنتی پاک کردن تاتو:

بعضی افراد غیر مطلع پیشنهادهای عجیبی مینمایند مثل  گذاشتن سیر روی تاتو یا سوزاندن با سیگار یا حتی بعضی پزشکان بی تجربه با جسارت بوسیله کوتر اقدام به سوزاندن تاتو یا هاشور ابرو میکنند که حاصلی جز کلویید و آثار سوختگی چیزی حاصل نمیشود .

 

4-استفاده از لیزر برای پاک کردن تاتو:

راه حل نهایی و قطعی پاک کردن هاشور ابرو و تاتو در هر جای بدن استفاده از لیزر میباشد که مورد تایید تمام مراجع پزشکی و علمی دنیا میباشد . 

  

آیا پاک کردن تاتو عوارضی هم دارد 

در استفاده از لیزر برای پاک کردن خالکوبی عوارض جانبی کمتری (نسبت به سایر روش‌ها) وجود دارد ولی به هر حال قبل از هر نوع تصمیم‌گیری بهتر است متوجه عوارض احتمالی آن باشید:

 

1. پوست در معرض خطر عفونت قرار می‌گیرد و حتی ممکن است زخم شود و این زخم‌ها به طور دائم روی پوست باقی بمانند یا به طور کامل پاک نشوند. 

 

2. در صورت محو شدن خالکوبی از روی پوست نیز ممکن است پوست محل خالکوبی شده تغییر رنگ دهد و رنگ آن نسبت به بقیه مناطق کمرنگ‌تر یا تیره شود که به مرور زمان بهبود می‌یابد. مثلا  در پاک کردن خالکوبی لب‌ها، خط چشم و ابرو ممکن است رنگدانه‌ها به طور کامل محو نشوند و جای خالکوبی به صورت یک سایه روی بدن باقی بماند.

 

3. در برخی موارد نیز واکنش‌های آلرژیکی گزارش می‌شود به خصوص در مواردی که جوهر خالکوبی حاوی سولفید جیوه باشد. در این حالت  واکنش‌ها به شکل قرمزی، خارش و التهاب بروز می‌کنند. برای جلوگیری از واکنش‌های احتمالی، اغلب آنتی هیستامین‌های خوراکی و نستروئیدهای ضدالتهاب تجویز شده و به بیمار توصیه می‌شود حتما از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کند.

 

 

منبع: بیتوته

Admin بازدید : 303 چهارشنبه 14 آذر 1397 نظرات (0)

ترکیبات آرایشی

هر خانمی از زیباتر شدن لذت می‌برد و دوست دارد همیشه بهترین ظاهر را داشته باشد. اما به چه قیمتی؟ حاضر هستید از هر گونه لوازم آرایشی استفاده کنید؟ اگر مراقب انتخاب لوازم آرایش نباشید و از خود محافظت نکنید، به جای اینکه باعث زیباتر شدن و بهتر شدن وضعیت ظاهری خود شده باشید، به بدن خود آسیب می‌زنید. شاید استفاده از هر وسیله آرایشی بتواند در کوتاه‌مدت ظاهری زیباتر به شما بدهد، ولی اگر مواد مضر در لوازم آرایش شما وجود داشته باشد، زیبایی شما بلندمدت نخواهد بود و بیشتر مضرات لوازم آرایش نسیب شما خواهد شد.

لوازم آرایشی که با استفاده از مواد شیمیایی ساخته می‌شوند، باید از مصرف دور بمانند خصوصاً اگر حاوی یک یا چند ماده شیمیایی خطرناکی باشند که به نام دوجین کثیف یا dirty dozen معروف‌اند؛ در واقع این مواد شیمیایی از خطرناک‌ترین ترکیباتی هستند که در بسیاری از محصولات آرایشی پیدا می‌شوند. این محصولات شامل لوازم آرایشی، محصولات مربوط به مو، لوسیون، صابون، محصولات مربوط به ناخن، عطر و محصولات مراقبتی پوست هستند. مشکلی که با مصرف این محصولات خطرناک ایجاد می‌شود این است که سموم خطرناکی که در ترکیباتشان وجود دارد، وارد پوست بدن می‌شود. این محصولات در طول روز روی پوست شما قرار دارد و شما به آنها اجازه می‌دهید که به جریان خون نفوذ کند و باعث بروز مشکل شود. حتی محصولاتی مانند شامپو، رنگ مو، نرم‌کننده و صابون هم که شسته می‌شوند، هم در طول حمام داغ که منافذ پوست باز می‌شوند، به درون این منافذ نفوذ می‌کنند. پس اگر شما هم از محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی استفاده می‌کنید، یک لحظه فکر کنید که اگر ترکیبات شیمیایی داشته باشند تا چه اندازه مواد خطرناک را وارد بدن خود کرده‌اید.

توجه به مواد استفاده شده در محصولات مختلف پوست و مو بسیار مهم است، حداقل در این صورت می‌توانید از مضرات لوازم آرایش که ممکن است شما را به مخاطره بیندازد، جلوگیری کنید. مطالعاتی که محققان آمریکایی انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که حدود ۸۲ هزار ماده مختلف در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک هشتم این ترکیبات حاوی حشره‌کش‌ها، مواد شیمیایی صنعتی، اختلال دهنده هورمونی، سموم مؤثر بر دستگاه تولید مثل، مواد سرطان‌زا، پلاستیسایزرها (برای صافی پوست به کار می‌روند)، رقیق‌کننده‌ها و سورفاکتانت یا مواد فعال سطحی هستند. برخی از این مواد با سرطان، تولد نوزاد ناقص و نازایی در ارتباط هستند. این ۱۴ ماده سمی که دلیل بخش عمده مضرات لوازم آرایش هستند، در ۸۰ درصد محصولات کشور کانادا یافت شده است.

۱- فتالات

مضرات لوازم آرایش

این ماده شیمیایی به عنوان ماده‌ای که سیستم غدد درون‌ریز را مختل می‌کند، شناخته شده است. این ماده معمولاً در رایحه‌های مصنوعی، مواد براق‌کننده و انواع لوازم آرایشی دیگر یافت می‌شود. عوامل خطرناک مرتبط با فتالات عبارت‌اند از بلوغ زودرس دختران، سرطان پستان در زنان مسن و تضعیف استروژن در سیستم‌های کشت سلولی.

۲- تری کلوسان

این ماده شیمیایی معمولاً در دئودورانت‌ها، صابون‌های ضد باکتری و خمیر دندان یافت می‌شود. هدفش این است که از کپک و قارچ جلوگیری کند. این ماده بر سیستم‌های هورمون بدن، به خصوص تیروئید که مسئول تنظیم متابولیسم بدن است، تأثیر می‌گذارد. این ماده شیمیایی همچنین می‌تواند رشد طبیعی سینه‌ها را متوقف کند.

۳- ۱٫۴-دی‌اکسان

این ماده به نام پلی اتیلن گلیکول هم شناخته می‌شود. این ماده به سختی در برچسب‌های لوازم آرایشی یافت می‌شود، اما در واقع در بسیاری از آنها وجود دارد. این ماده از نفت مشتق می‌شود و در محصولاتی مانند محصولات شوینده حمام کودکان، شامپو، مواد شوینده بدن و سایر محصولاتی که کف تولید می‌کنند، استفاده می‌شود. این ماده توسط آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) و برنامه ملی سم‌شناسی (NTP) به عنوان ماده سرطان‌زا شناخته شده است.

۴- پارابن

پارابن چیست

احتمالاً با این ماده آشنا هستید، به ویژه اگر از طرفداران محصولات طبیعی باشید و به دوری از مضرات لوازم آرایش اهمیت بدهید. این ماده شیمیایی معمولاً در پماد، لوسیون، کرم و دئودورانت یافت می‌شود. پارابن به راحتی توسط پوست جذب می‌شوند و با تومور پستانی مرتبط است.

۵- اتیلن اکسید

در صنعت پزشکی، این ماده را برای استریل کردن تجهیزات جراحی استفاده می‌کنند. در صنعت تولید محصولات مراقبت شخصی، از اتیلن اکسید در محصولات شوینده بدن و شامپو به عنوان یک عامل کف کننده استفاده می‌شود. این ترکیب به عنوان ماده سرطان‌زا شناخته شده و با سرطان پستان مرتبط است.

۶- بوتیلیتد هیدروکسی نازول BHA و بوتیلیتد روزتیولین BHT

این مواد در لوازم آرایش و مرطوب کننده‌ها به عنوان نگهدارنده استفاده می‌شود. احتمال می‌رود که این مواد می‌توانند باعث اختلال در سیستم غدد درون‌ریز و احتمالاً بروز سرطان شود. با این حال، اخیراً اثبات شده است که برای ماهی و دیگر انواع حیوانات مضر هستند.

۷- رنگ دهنده‌های قطران زغال سنگ

این ماده گاهی به عنوان CI یا ماده رنگ‌زای اسید قرمز و پارا فنیلین دی آمین نیز ذکر شده است. این ماده در لوازم آرایشی استفاده می‌گردد و می‌تواند توسط فلزات سنگین باعث مسمومیت مغز شود. نام‌های دیگر این ماده سمی عبارت‌اند از شماره ۱، آبی ۱، ایندیگو کرمین و FD&C Blue.

۸- اتانول آمین‌‌ها DEA/MEA/TEA

ترکیبات مربوط به DEA به عنوان ماده سرطان‌زا شناخته می‌شوند. این مواد معمولاً در شامپو، مرطوب‌کننده و دیگر محصولات کف کننده استفاده می‌شود. این ماده گاهی به فرمی واکنش نشان می‌دهد که نیتروزامین نامیده می‌شوند، این ترکیبات سرطان‌زا هستند.

۹- دی بوتیل فتالات

این ماده پلاستیسایزر است که معمولاً در محصولات ناخن استفاده می‌شود. اعتقاد بر این است که این ماده با اختلال در سیستم غدد درون‌ریز و آسیب سیستم تولید مثل مرتبط است.

۱۰- فرمالدهید

برخی از نگهدارنده‌های درون لوازم آرایشی به آهستگی فرمالدهید آزاد می‌کنند که با سرطان مرتبط است. آنچه لازم است در مورد استفاده از این ماده بر روی برچسب‌های محصولات آرایشی به دنبالش بگردید، تحت عنوان این نام‌ها خواهند بود: دی ام دی ام هیدانتوین، ايميدازوليدينيل اوره، کوارترنیوم ۱۵ و متانامین.

۱۱- مواد معطر

این مواد همچنین به عنوان رایحه و عطر هم شناخته شده که در انواع لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. حتی محصولاتی که به نام بی‌بو برچسب خورده‌اند هم ممکن است حاوی این ماده باشند. مواد معطر باعث افزایش آلرژی و آسم می‌شوند و با مشکلات عصبی و سرطان مرتبط هستند.

۱۲- مواد نفتی

این مواد اغلب در بالم لب، مرطوب‌کننده و رژلب استفاده می‌شود. این ماده به علت آلودگی به هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای باعث بروز سرطان می‌شود.

 

۱۳- سیلوکسان

هر آنچه که با سیلوکسان یا متیکون تمام می‌شود، سمی است. این ماده در صنعت لوازم آرایشی به عنوان رطوبت دهنده، صاف و نرم‌کننده استفاده می‌شود. این مواد اختلال دهنده غدد درون‌ریز هستند و باعث آسیب به سیستم تولید مثل می‌شوند.

۱۴- سدیم لورت سولفات

رژلب قرمز

این ماده در لوازم آرایشی که حباب ایجاد می‌کنند مانند شامپو، محصولات حباب کننده و پاک‌کننده یافت می‌شوند. این ماده معمولاً توسط ۱،۴-دی اکسان آلوده شده است، ماده‌ای که با سرطان ارتباط دارد. نام دیگر این ماده برای تماشای سدیم لوریل سولفات و دیگر ترکیباتی است که با لورت تمام می‌شود.

فراموش نکنید که برچسب محصولات خریداری شده را بخوانید! آیا دوست دارید طبیعی باشید یا می‌خواهید زندگی به سبک سالم‌تری را تجربه کنید؟ پس باید بیشتر از مواد تشکیل‌دهنده محصولاتی که مصرف می‌کنید و روی بدن خود قرار می‌دهید، آگاه باشید. هر زمان که قصد دارید لوازم آرایشی جدید بخرید، برای دورری از مضرات لوازم آرایش یا محصولات بهداشتی این لیست را همراه خود داشته باشید.

منبع: دیجی مگ

Admin بازدید : 275 سه شنبه 29 آبان 1397 نظرات (0)

خواص روغن زیتون

روغن زیتون که طی مراحل فشرده شدن زیتون به دست می‌آید، به اشکال مختلف تولید می‌شود. به علت خواص روغن زیتون ای روغن موارد مصرف گوناگونی دارد که یکی از مهمترین‌ آن‌ها، استفاده خواص روغن زیتون برای پوست و مو به صورت موضعی است. روغن زیتون دارای ویتامین‌های زیادی از جمله ویتامین A، ویتامین E، ویتامین D و ویتامین K به همراه میزان زیادی آنتی اکسیدان به دلیل وجود اسکوآلن (Squalene) در ترکیبات خود است. این وجود میزان زیاد اسکوآلن در ترکیبات روغن زیتون است که آن را از باقی روغن‌ها بارز می‌کند و آنتی‌اکسیدان این روغن از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان‌زا جلوگیری می‌کند.

همچنین روغن زیتون دارای خواص آنتی‌باکتریال و نرم کننده پوست است که در اثر استفاده صحیح پوست را نرم و جوش‌های پوست را از بین می‌برد.

چطور می‌توان از خواص روغن زیتون برای پوست و مو استفاده کرد؟

خواص روغن زیتون برای پوست

روغن زیتون معمولا جزوی از ترکیبات محصولات شست‌وشوی صورت است و به عنوان پایه در بعضی از لوازم آرایشی هم استفاده می‌شود. همچنین انواع صابون زیتون و شامپو بدن و لوسیون بدن دیگر نیز با عصاره زیتون تولید می‌شود. استفاده از روغن زیتون برای پوست به صورت مستقیم و به تنهایی نیز ممکن است.

خواص روغن زیتون تاثیرات مثبتی بر روی پوست، مو و زیبایی دارد و می‌توانید از آن به اشکال متنوعی استفاده کنید که شامل موارد زیر می‌شود.

تقویت پوست سر

تقویت پوست سر

روغن زیتون برای مو و پوست سر از زمان مصریان باستان مورد استفاده بوده. ابتدا باید آن را در مایکروفر، یا در ظرفی که داخل آب جوش قرار دارد، گرم کنید. سپس به آرامی آن را روی کف سر و نوک موها ماساژ دهید و اجازه دهید که ۱۰ الی ۲۰ دقیق بماند؛ سپس به حمام بروید و با آب گرم و شامپو سر خود را بشویید.

روغن زیتون برای اسکراب لب

شکر دانه درشت را با یک قاشق چای ‌خوری روغن زیتون ترکیب کنید و روی لب‌ها ماساژ دهید. این اسکراب لب برای درمان خشکی و ترک لب موثر است و پوست لب را نرم می‌کند. همچنین می‌توانید چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید تاب به علت ترکیبات اسیدی لیمو، اسکراب لب شما خاصیت لایه برداری هم پیدا کند. این اسکراب خوب را می‌توانید در مقدار بزرگ‌تر تهیه کرده و بر روی صورت یا بدن نیز استفاده کنید.

روغن زیتون برای پاک کردن آرایش چشم

روغن زیتون برای پاک کردن آرایش

شاید فکر کنید که روغن زیتو باعث شود تا آرایش به همه‌جا پخش بشود اما درواقع این روغن با لوازم آرایش، که پای روغنی دارند، ترکیب می‌شود و به نوعی آن‌ها را در خود حل می‌کند. با این روش روغن زیتون تبدیل به مایع خوبی برای پاک کردن لوازم آرایشی مثل ریمل، سایه و خط چشم می‌شود. بعد از آن می‌توانید صورت را با آب گرم و شوینده ملایم صورت بشویید.

روغن زیتون یک سرم درخشان کننده مو

برای افزایش درخشندگی موها نیازی به خرید سرم مو و ماسک‌های درخشان کننده نیست. فقط کافیه که چند قطره روغن زیتون بی‌بو کف دست خود بریزید و آن را از ریشه تا نوک موها پخش کنید تا به یک درخشش طبیعی و جذاب دست پیدا کنید.

روغن زیتون جایگزین کرم اصلاح

اگر کرم اصلاح شما تمام شده و صابون پوست شما را خشک می‌کند، کمی روغن زیتون بردارید و روی پاها یا دست‌ها بمالید. این کار باعث حرکت راحت تیغ اصلاح روی پوست، بدون قرمزی و خراش می‌شود. از طرفی هم چربی روغن زیتون باعث بیرون آمدن موهای زیر پوستی می‌شود و شما اصلاحی تمیزتر و دقیق‌تر خواهید داشت. البته نرمی و درخشش پاها بعد از اصلاح را فراموش نکنید.

روغن زیتون نرم کننده کوتیکول

نرم کننده کوتیکول

اگر می‌خواهید ناخن‌های بلندتر و قوی‌تر داشته باشید باید از کوتیکول ناخن خود بهتر مراقبت کنید. روغن زیتون را به صورت مستقیم بر روی کوتیکول خود استفاده کنید. می‌توانید یک شیشه روغن زیتون خالص در کنار ظرفشویی خود داشته باشید تا هر وقت که چیزی را با دستان خود را شستید، چند قطره از آن بردارید و دور ناخن خود را نرم کنید.

خواص روغن زیتون برای اگزما

همانطور که گفته شد، روغن زیتون دارای ویتامین E است. بیشترین استفاده‌‌ای که از خواص روغن زیتون می‌شود، مرطوب کنندگی قوی آن است. می‌توان از این خواص روغن زیتون برای پوست‌ خشک و آسیب دیده در اثر اگزما استفاده کرد. چون خشکی پوست باعث تحریک شدن اگزما می‌شود و البته محصولات مرطوب کننده کارخانه‌ای اکثرا دارای اسانس هستند که آن‌ها هم باعث تحریک شدن اگزما می‌شود. ناحیه خشک یا دچار اگزمای پوست را دو بار در هفته با چند قطره روغن زیتون ماساژ دهید و برای گرفتن نتیجه چند هفته این کار را تکرار کنید.

روغن زیتون برای جوش صورت و آکنه

خواص روغن زیتون برای پوست

از خواص روغن زیتون می‌توان به آنتی‌باکتریال و ضدپیری بودن آن اشاره کرد. این فواید روغن زیتون و هم به دلیل ترکیب نادری به نام «هیدروکسی‎تریزسول» است. این ماده تاثیر بسیار خوبی در از‌بین بردن باکتری‌های باعث بروز آکنه دارد. هفته‌ای یک بار قبل از خواب و بعد از تمیز کردن صورت خود، ۳ تا ۴ قطره روغن زیتون را روی پوست صورت خود ماساژ دهید.

خواص ضد پیری پوست روغن زیتون

اسکوآلن (Squalene) که در ترکیبات روغن زیتون موجود است، نوعی چربی است که در سلول‌های پوست ما هم وجود دارد و جبران کردن اسکوالن‌های از بین رفته می‌تواند به مبارزه با پیری پوست کمک خوبی کند.

روغن زیتون برای درمان سوختگی کشاله پا

محصولات بسیار کمی وجود دارد که استفاده از آن‌ها برای درمان سوختگی پای  کودکان و بزرگسالان مشکلی نداشته باشد. روغن زیتون برای پوست‌های حساس ایده‌آل است و می‌توان آن را روی نقاط حساس و حتی پوست حساس بچه‌ها استفاده کرد. البته قبل از آن باید تست کنید و مطمئن شوید که کودکان یا خودتان حساسیت به روغن زیتون نداشته باشید.

درمان خشکی و ترک پا

<a href=درمان خشکی و ترک پا" width="822" height="522" data-lazy-loaded="true" />

خشکی و زبری پاشنه پا نیاز به نرم کننده و رطوبت دهنده قوی دارد. بعد از اینکه پاهای خود را سنگ پا کشیدید، به آن روغن زیتون اضافه کنید و با آن خوب پاها را ماساژ دهید و سپس جوراب نخی بپوشید. این کار را قبل از خواب انجام دهید تا اینکه مجبور نباشید راه بروید و به روغن زیتون اجازه دهید که کاملا جذب پاها شود.

روغن زیتون بهترین روغن بدن

اسیدهای چرب موجود در روغن زیتون بسیار زیاد است و این اسید‌های چرب هستند که به مبارزه با پیری پوست، حفظ رطوبت و محافظت از پوست در برابر عوامل محیطی، کمک می‌کنند. مقدار کمی از روغن زیتون فرابکر را روی بدن خود ماساژ دهید و اجازه دهید که کامل جذب شود. روغن زیتون بافت سبکی دارد و به سادگی جذب پوست می‌شود به شرطی که مقدار مناسبی از آن استفاده کنید و نه زیاد.

کدام روغن زیتون برای پوست مناسب است؟

روغن زیتون فرابکر

بهترین نوع روغن زیتون برای استفاده روی پوست، نوع کاملا طبیعی، تصفیه نشده و خالص آن، یعنی «روغن زیتون فرابکر طبیعی» است. شاید فکر کنید که پیدا کردن روغن زیتون فرابکر کار سختی باشد یا اینکه طرز تهیه روغن زیتون فرابکر با یک روغن زیتون دیگر مثل روغن زیتون بی‌بو باهم تفاوتی نداشته باشد اما اشتباه می‌کنید. طرز تهیه و روغن‌گیری تاثیر زیادی روی خاصیت روغن زیتون و ترکیبات مفید در آن می‌گذارد؛ روغن فرابکر حرارت ندیده و عاری از افزودنی‌های شیمیایی است.

کدام روغن زیتون برای پوست مضر است؟

چند نوع روغن زیتون ایرانی و خارجی در بازار وجود دارد؛ روغن زیتون بی‌بو، روغن زیتون بابو، روغن زیتون بکر، روغن زیتون فرابکر و غیره (Virgin Olive Oil, Extra Virgin Olive Oil). در بین تمام آین‌ها روغن زیتون فرابکر (Extra Virgin Olive Oil) برای استفاده روی پوست مناسب است. روغن‌های زیتون دیگر چندان خالص نیستند و کیفیت پایین‌تری نسبت به نوع فرابکر دارند و برای استفاده در غذا و پخت و پز مناسب هستند. بعضی از آن‌ها هم طی فرایند تصفیه به شدت اسیدیته شدند و نباید روی پوست استفاده شوند. همچنین به هیچ‌وجه نباید از اسپری روغن زیتون که داخل قوطی است استفاده کنید چرا که دارای مواد خطرناکی مانند “Propellant ” است، که قطعا نمی‌خواهید به پوست شما برسد.

خطرات و احتمالات

حتی بهترین و پرخاصیت‌ترین مواد هم ممکن است برای همه مناسب نباشند و در بعضی افراد ایجاد ناراحتی کنند. برخی از تحقیقات نشان داده اند که ممکن است روغن زیتون برای برخی از پوست‌های خیلی حساس، پوست چرب یا مشکلات پوستی مثل درماتیت، انتخاب خیلی مناسبی نباشد. از این رو وقتی برای اولین بار می‌خواهید از خواص روغن زیتون برای پوست استفاده ‌کنید، کمی از آن را بر روی پوست داخل ساعد دست خود امتحان کنید. اگر در ۲۴ تا ۴۸ ساعت واکنش حساسیتی مشاهده نکردید می‌توانید با خیال راحت از آن بر روی پوست استفاده کنید. البته این حساسیت در مورد تمام روغن‌های طبیعی صدق می‌کند؛ چرا که بعضی از افراد دارای حساسیت‌های خاصی هستند که ممکن است از آن بی‌اطلاع باشند.

منبع:دیجی مگ

Admin بازدید : 348 سه شنبه 22 آبان 1397 نظرات (0)

افزایش رشد مو به روش خانگی

چه کسی آرزوی موهای بلند و درخشان را ندارد؟ بسیاری از خانم‌ها و آقایان به داشتن موهای بلند علاقه زیادی دارند ولی به دلیلی ضعیف بودن موها، نبود تغذیه کافی و آسیب به مو، رشد مو کم و کند می‌شود و ترجیح می‌دهند موهای خود را کوتاه کنند. چگونه می‌توان موها را تقویت کرد و باعث افزایش رشد آنها شد؟ بهتر است بدانید که به غیر از داروهای شیمیایی و روش‌های مصنوعی مانند استفاده از کلاه گیس و اکستنشن هم می‌توان رشد موها را با روش‌های طبیعی بهبود بخشید.

استفاده از نرم کننده مو

نرم کننده مو

شاید توجه کرده باشید که انتهای مو در مقایسه با ناحیه ریشه و قسمت‌های نزدیک‌تر به کف سر، نازک‌تر و آسیب دیده‌تر است. این مسئله به این دلیل پیش می‌آید که قسمت‌های پایینی مو به خوبی تغذیه نمی‌شوند. زمانی که بعد از هر بار شستشوی سر موهای خود را با استفاده از نرم کننده تیمار می‌کنید، در واقع با این کار به مسدود شدن کوتیکول‌های انتهایی کمک می‌شود و از آسیب‌های احتمالی آینده موها نیز جلوگیری می‌شود. نرم کننده موها را سالم‌تر می‌کنند و همین نکته باعث افزایش رشد مو می‌شود.

ماساژ روغن داغ آرامش‌بخش

خرید روغن مو

یک ماساژ خوب با روغن داغ می‌تواند به طرز فوق‌العاده‌ای استرس و اضطراب‌ها را از شما دور کند. زمانی که موهای خود را به صورت هفتگی با استفاده از روغن داغ مناسب ماساژ می‌دهید، این روش به شما اطمینان خاطر می‌بخشد که موهای سالمی دارید و با این کار ریزش موهای خود را هم کاهش داده‌اید. می‌توانید از روغن نارگیل، روغن زیتون یا روغن اسطوخودوس استفاده کنید درخشندگی زیبایی را به موهای شما هدیه دهد و از طرف دیگر موجب افزایش رشد موهایتان گردد.

شانه زدن منظم موها به صورت شبانه

مراقبت از مو

ممکن است این نکته به گوشتان خورده باشد که شانه کردن بیش از حد مو موجب ریزش و آسیب فیزیکی به تارهای مو می‌شود. ولی خب باید بدانید که این مسئله همیشگی هم نیست. آسیب احتمالی به مقدار زیادی به نوع شانه یا برسی که استفاده می‌کنید، بستگی دارد. شانه‌ای که دارای دندانه و تارهای مصنوعی باشد، باعث ایجاد شکستگی در تارهای مو می‌شود و به همین صورت موها را آسیب می‌زند. به جای استفاده از برس‌هایی با دندانه‌های مصنوعی، به سراغ شانه‌هایی بروید که از موی خرس ساخته ‌شده است. این برس‌ها جریان خون را در کف سر افزایش می‌دهند. بهتر است هر شب موهای خود را شانه بزنید. این کار باعث قوی شدن ریشه‌ها می‌شود و رشد مو را تسریع می‌بخشد.

موهای خیس خود را درون حوله نپیچید

تقویت مو

بسیاری از خانم‌ها عادت دارند بعد از بیرون آمدن از حمام موهای خیس خود را درون حوله بپیچند و اطلاع چندانی از آسیب‌هایی که همین کار ساده می‌تواند به مو وارد کند، ندارند. موهای خیس مستعد ریزش بیشتر است و پیچیدن این موها درون حوله باعث می‌شود اوضاع بدتر شود. در واقع در این وضعیت موهای ما با تارهای حوله‌ای سنگین در اصطکاک قرار می‌گیرد و باعث می‌شود تارهای مو بریزند. به جای این کار، اگر نمی‌توانید عادت خود را کنار بگذارید، به سراغ حوله‌های میکرو فایبر بروید. قطعاً را کاهش ریزش مو، رشد مو هم بیشتر می‌شود.

استفاده از ماسک تخم مرغ

ماسک مو خانگی

چه روشی می‌تواند بهتر از یک ماسک تخم مرغ باعث تغذیه موهای شما شود؟ تخم مرغ سرشار از پروتئین است و به صورت یک معجزه باعث تغذیه رسانی به موها و تشکیل موهای جدید می‌شود. برای تهیه این ماسک کافی است یک قاشق چای‌خوری روغن را که ترجیحاً بهتر است روغن زیتون باشد، با یک سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و آن را روی مو کف سر بمالید. ۲۰ دقیقه صبر کنید و سپس موهایتان را شامپو کنید. بهتر است این روش را به صورت ماهیانه و یک‌بار در ماه انجام دهید تا نتیجه‌ای را که تصور نمی‌کردید، مشاهده کنید.

منبع: دیجی مگ

aseman بازدید : 355 یکشنبه 20 آبان 1397 نظرات (0)

 

عوارض لیزر موهای زائد

رفع موهای زائد با روش لیزر درمانی‎

 

لیزر برداشتن مو یا لیزر رفع موهای زائد دستگاهی است که فرایند از بین بردن مو‌های ناخواسته یا موهای زائد را با استفاده از قرار گرفتن در معرض پالس لیزر نور انجام می‌دهد و منجر به از بین بردن فولیکول مو و عدم رشد مجدد مو می‌شود. این دستگاه‌ها از اواسط دهه ۹۰ میلادی به صورت تجاری در دسترس قرار گرفته‌اند. از اولین مقالات منتشر شده در خصوص لیزر رفع موهای زائد توسط گروهی در بیمارستان عمومی ماساچوست در سال ۱۹۹۸ نوشته شده‌است. لیزر برداشتن موهای زائد به‌طور گسترده‌ای در کلینیک‌ها و حتی در خانه به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. بررسی بسیاری از متدهای استفاده از لیزر برای برداشتن مو، روش‌های ایمنی و تأثیرات آن‌ها منتشر شده‌است.

 

لیزر موهای زائد بدن

کسانی که باردار هستند از لیزر استفاده نکنند‎

 

مقایسه لیزر با سایر روش‌های حذف

 

در مقایسه با نور شدید پالسی

در سال ۲۰۰۶ مقاله‌ای به نقد و بررسی در مجله «لیزر در علوم پزشکی» با مقایسه پالس نور شدید (IPL) تهرمبلنکت و دو نوع لیزر الکساندریت و دیود لیزر انجام گرفت. بررسی هیچ تفاوت آماری در کوتاه مدت نشان نداد اما در سطح دیگر نشان داد عوارض جانبی با دیود لیزری مبتنی بر درمان بیشتر است. کاهش موهای زاید پس از ۶ ماه دوره درمانی، ۶۸٫۷۵ درصد برای الکساندریت لیزر، ۷۱٫۷۱٪ لیزر دیود و ۶۶٫۹۶٪ برای IPL را نشان داد. عوارض جانبی گزارش شده ۹٫۵٪ برای الکساندریت لیزر، ۲۸٫۹٪ لیزر دیود و ۱۵٫۳ درصد برای IPL گزارش شده‌است. همه عوارض جانبی به‌طور موقت بوده‌اند و حتی تغییرات رنگدانه‌ها در عرض ۶ ماه به حالت اول بازگشته‌اند.

 

IPL هر چند از لحاظ فنی یک لیزر نیست، گاهی اوقات به اشتباه به عنوان "لیزر مو" استفاده می‌شود. IPL گاهی اوقات به نام "phototricholysis" یا "photoepilation" نامیده می‌شود که از فلش زنون لامپ که کاملاً طیف نوراست استفاده می‌کند. دستگاه‌های IPL به‌طور معمول خروجی با طول موج بین 400 نانومتر و 1200 نیوتن متر کار می‌کنند. فیلتر اعمال می‌شود برای جلوگیری از طول موج‌های کوتاه‌تر در نتیجه تنها با استفاده از این دیگر "رنگ قرمز" طول موج برای کاربردهای بالینی است. IPLs ارائه برخی از مزایای بیش لیزر اصولاً در مدت زمان پالس. در حالی که لیزر ممکن است خروجی قطار پالس کوتاه برای شبیه‌سازی پالس طولانی‌تر IPL سیستم می‌تواند تولید پالس عرض 250ms مفید است که برای قطر بزرگتر اهداف. برخی از زمان‌های IPL ثابت کرده‌اند به موفقیت بیشتری در حذف و عروق خونی از بسیاری از لیزر است.

 

مقایسه با الکترولیز

الکترولیز یکی دیگر از روش حذف مو است که استفاده شده‌است برای بیش از ۱۳۵ سال است. بر خلاف لیزر اپیلاسیون الکترولیز استفاده می‌شود برای حذف ۱۰۰٪ از موها در یک منطقه و مؤثر در مو از همه رنگ در صورت استفاده در یک کافی سطح قدرت با روش مناسب است. مو بیشتر ممکن است رشد در برخی از مناطق که در معرض هورمون ناشی از رشد (به عنوان مثال یک زن چانه و گردن) را بر اساس فرد سطح هورمون‌ها یا تغییرات در آن و در یک زمینه ژنتیکی برای رشد موهای جدید است.

 

یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۰ در ASVAK مرکز لیزر در آنکاراهای ترکیه مقایسه الکساندریت لیزر و الکترولیز برای رفع موهای زائد در ۱۲ بیمار به این نتیجه رسیدند که لیزر مو حذف شد ۶۰ بار سریع تر و کمتر دردناک و قابل اعتماد تر از الکترولیز است. این مهم است که توجه داشته باشید که این نوع از الکترولیز انجام شده در این مطالعه گالوانیکی الکترولیزبه جای thermolysis یا ترکیبی از این دو. گالوانیکی زمان نیاز به ۳۰ ثانیه به بیش از یک دقیقه به انتشار هر مو در حالی که thermolysis یا ترکیبی می‌تواند نیاز بسیار کمتر است. این مطالعه نتیجه تست نکردم قابلیت تمام اشکال مدرن الکترولیز است.

 

مقایسه با تراشیدن

تراش یک روش که در آن یک حذف مو از سطح بدن با تیغ. یک تیغ صورت تراشی است که نیاز به اصلاح است و راه از بین بردن مو برای یک دوره کوتاه از زمان.

 

تراش، یک تکنیک است که بسیار محبوب بود ژان ژاک Perret برای اولین بار به ابداع یک تیغ ایمنی در 1762. قبل از او آمد در اطراف مردم نیاز به رفتن به آرایشگاه برای مو تراشیده از آنجایی که آن‌ها تنها یک ابزار است. تیغ مجموعه آمد شامل چوبی گارد که باید نصب شده را به یک راست تیغ صورت تراشی. پس از مدت کوتاهی در سال ۱۸۹۵ یک مرد به نام پادشاه C ژیلت اختراع یک تیغ که تیز نازک یکبار مصرف و ارزان به اندازه کافی به را است. این تیغ یک ضربه بزرگ است و در حال حاضر اصلاح شده‌است که نگاه مانند آن‌ها هستند.

 

مقایسه با اپیلاسیون / موم

اپیلاسیون یکی دیگر از گزینه برای از بین بردن و حذف مو. این روش یک راه مؤثر برای از بین بردن موهای نیمه دائمی دوره از زمان است. مصریان باستان طراحی و توسعه این مکانیسم به نام sugaring که در آن یکی را مخلوط روغن و عسل و سپس اعمال آن به پوست است.

 

به عنوان اپیلاسیون تکامل یافته وجود دارد دو نوع از اپیلاسیون. در یک نوار در حال حاضر آماده برای استفاده و یک می‌توانید آن را به پوست و پوست آن را در جهت مخالف به رشد مو. یکی دیگر شامل گرم کردن موم استفاده از آن را به پوست و سپس قرار دادن یک پارچه بر روی آن و کشیدن به دور از رشد مو.

 

عوارض لیزر موهای زائد

لیزر ، موهای زائد را کم و نازک می‌کند‎

 

تاثیرگذاری لیزر موهای زائد به چه صورت است ، آیا این لیزر باعث از بین رفتن موها میشود؟

برای درمان موهای زائد ۳ روش وجود دارد: دارو، الکترولیز و لیزر. لیزر موهای زائد را کم و نازک می‌کند اما باعث از بین رفتن آنها نمی‌شود. ما معمولا ۴ تا ۶ جلسه به فاصله ماهی یک‌بار برای صورت و به فاصله ۳ ماه یک بار برای بدن لیزر را تکرار می‌کنیم. معمولا با انجام ۴ تا ۷ جلسه تعداد موها خیلی کمتر می‌شود. البته به شرطی که فرد مشکل هورمونی در پایه نداشته باشد در غیر این صورت احتمال بازگشت موهای زائد خیلی بیشتر است و لیزر موهای زائد فایده‌ای نخواهد داشت، پس اگر فرد مورد بررسی قرار گرفت و در آزمایش‌ها مشخص شد مشکل هورمونی ندارد، می‌تواند لیزر را شروع کند اما باید در نظر داشته باشید که لیزر، موهای زائد را صفر نمی‌کند.

 

ماندگار ی لیزر تا چه زمانی است

معمولا بعد از ۴ تا ۶ جلسه لیزر هر ۶ ماه یک بار (بین ۳ تا ۴ بار) آن را شارژ می‌کنیم. به این ترتیب تعداد موها به طور متوسط ۶۰ تا ۸۰ درصد کم می‌شود.

 

مضرات لیزر موهای زائد

اگر فرد آفتاب گرفته باشد ممکن است پوستش بسوزد و جای آن لک‌های سفید ایجاد شود. همچنین اگر بعد از لیزر مراقبت‌های لازم را رعایت نکند یا در صورت ایجاد زخم آن را دستکاری کند و تاول ایجاد شود، ممکن است جای آن اسکار باقی بماند. علاوه بر این اگر فردی که از لیزر استفاده می‌کند تبحر کافی نداشته باشد و شرایط دستگاه را براساس رنگ پوست بیمار درست تنظیم نکند، ممکن است منجر به ایجاد زخم، لک و تاول شود.

 

لیزر موهای زائد بدن

بهتر است متخصص پوست لیزر موهای زائد را انجام دهد

 

فقط پزشک متخصص پوست باید این کار را انجام دهد؟

بله. بهتر است متخصص پوست لیزر موهای زائد را انجام دهد زیرا دستگاه‌ها و پوست‌های مختلف را می‌شناسد و کار را صحیح انجام می‌دهد.

 

چرا بعضی ها با لیزر دچار سوختگی میشوند؟

دلیل آن انتخاب نادرست دستگاه و لیزر است.

 

ممکن است لیزر باعث تیرگی پوست شود؟

اگر باعث سوختگی شود ممکن است پوست را تیره کند اما در حالت عادی پوست را تیره نمی کند.

 

لیزر موهای زائد روی باروری و غدد لنفاوی تاثیر می گذارد؟

خیر. لیزری که در ناحیه بیکینی یا زیر بغل انجام می‌شود هیچ ارتباطی با اجزای داخلی بدن مثل تخمدان یا بافت سینه ندارد و هیچ آثار بدی نمی‌گذارد. این مسئله در جهان مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که میزان نفوذ لیزر در پوست خیلی کم و شاید در حد چند میلی‌متر است بنابراین اصلا به بافت‌های زیری نمی‌رسد که بخواهد مشکلی ایجاد کند. انرژی لیزر به صورت گرما آزاد می‌شود و گرما در عمق بافت نفوذ نمی‌کند بلکه فقط تا قسمت‌های سطحی از پوست نفوذ می‌کند.

 

آیا ممکن است بیماری های واگیردار پوستی مثل زگیل از طریق دستگاه لیزر منتقل شوند؟ بله، ممکن است. در این زمینه گزارش‌هایی بوده است. اگر دستگاه لیزر آلوده به ویروس زگیل یا ویروس‌های دیگر باشد ممکن است این ویروس به فرد دیگر منتقل شود بنابراین کسی که به این بیماری‌ها مبتلاست باید حتما پزشک را از آن آگاه کند و استفاده از لیزر را تا زمان رفع ویروس و درمان بیماری به تعویق بیندازد.

 

عوارض لیزر موهای زائد

میزان درد  لیزر در افراد مختلف، متفاوت است‎

 

آیا لیزر دردناک است؟

میزان درد در افراد مختلف، متفاوت است. درد آن درحد متوسط است و شدید نیست. می‌توان از پماد بی‌حس کننده استفاده کرد تا دردناک نباشد.

 

بین آفتاب گرفتن و لیزر موهای زائد چقدر باید فاصله باشد؟

فرد نباید تا ۳ ماه قبل از لیزر، آفتاب بگیرد یا از سولاریم استفاده کند.

 

آیا  لیزر موهای زائد تاتو را پاک می‌کند؟

خیر. لیزر مو ربطی به تاتو ندارد.

 

چه کسانی نباید از این لیزر استفاده کنند؟

کسانی که باردار هستند، کسانی که بیماری‌های عصبی دارند و ممکن است جای لیزرشان را بکنند و دستکاری کنند و کسانی که به خاطر شغل‌شان مجبورند ساعات طولانی در آفتاب باشند و همچنین کسانی که در محل مورد نظر، عفونت فعال یا زخم دارند باید تا زمان بهبود عفونت و زخم‌شان صبر کنند و از لیزر موهای زائد استفاده نکنند.

 

تعداد صفحات : 9

درباره ما
Profile Pic
___مجله علمی تحلیلی رفیق___
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1725
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 87
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 231
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,705
  • بازدید ماه : 5,634
  • بازدید سال : 101,114
  • بازدید کلی : 2,969,277